Kövess minket!
  
     

Biztonságos kémények

Biztonságos kémények
2014, február 24.

Ahhoz, hogy otthonunk biztonságos környezet legyen, létfontosságú, hogy kéményünket rendszeresen ellenőriztessük szakemberekkel. Rendeleti szinten évente egyszer kötelező ezt megtenni, de bizonyos körülmények között, külön jogszabály vonatkozhat ennek gyakoriságára.

Sokan ódzkodnak idegeneket beengedni a házukba, nem akarják saját idejüket rabolni plusz munkával, mivel egy-egy ilyen vizsgálat során, nagyobb kosz is keletkezhet otthonunkban, főleg ha a kéménytisztítás szükségessé válik. Azonban fontos leszögezni, hogy bár némi kellemetlenség jár egy ilyen munkafolyamat lebonyolítása, mégis sokkal előbbre való az, hogy Ön és a környezetében élők biztonságban legyenek.

Az éves felülvizsgálattal elkerülhetővé válik a kémény eldugulása, ami megvédheti az esetleges szén-monoxid-mérgezéstől, ami a dugulás hatására jön létre. Sajnos manapság még mindig gyakori eset, hogy a lakók elhanyagolják a kéményük karbantartását és rendszeres felülvizsgálatát, vagy éppen kerülik is a kéményseprőt, ami az évek során elvezet ehhez a súlyos problémához. Még mindig minden évben többen is áldozatául esnek, ennek a már könnyedén elkerülhető balesetnek.

Ne essen ebbe a hibába! Legyen felelősségteljes és védje meg az Ön és környezetében élők egészségét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemenyepites.com-atepites-1
Kéménybélelés

Mikor van szükség kéménybélelésre? Akkor válik szükségessé a kéménybélelése, ha a korábbi bélelés, már nem zár rendesen, a lecsapódó párával...

Close