Kövess minket!
  
     

Gyűjtőkémények környezetbarát felújítása

Gyűjtőkémények környezetbarát felújítása
2014, szeptember 10.

Napjainkban a magáningatlanok és a társasházak esetében kiemelten fontos problémát jelent az állapotromlás, amely nem csupán esztétikailag rontja az épületek értékét, de balesetveszélyessé és kiszámíthatatlanná teheti őket. A külső hibás jegyeken túl, például omladozó vakolat, beázó tetőszerkezet és rossz minőségű nyílászárók, a láthatatlanság miatt gyakran a karbantartás hiányából következően számos belső szerkezeti és épületgépészeti meghibásodás, minőségromlás alakulhat ki, melyek a megfelelő felújítási munkálatokat igénylik.

A gyűjtőkémények

Számos lakóépület rendelkezik manapság egycsatornás, kettősfalú gyűjtőkéménnyel, melyek az időnek és a karbantartás hiányának köszönhetően elöregedtek, elhasználódtak, esetleg meghibásodtak a kötelezően előírt felülvizsgálatok ellenére, ezáltal használatuk veszélyessé és kiszámíthatatlanná vált. A ma is használatban lévő gyűjtőkémények nagy számban akár 50 évnél is idősebbek lehetnek, melyekhez gyakran szintén idős gázkészülékek párosulnak. Ennek következményeképpen az óvintézkedések ellenére is igen gyakoriak a füstgázok által okozott balesetek, szélsőséges esetekben halálesetek is, továbbá hibás működésük súlyos környezetterhelő hatással bír.

A biztonságos és környezetbarát módon működő gyűjtőkémények érdekében az ingatlan és társasházi tulajdonosok különféle felújítási megoldások közül választhatnak, melyek során megelőzhető, hogy életveszélyessé váljanak a rendszerek:

A gyűjtőkémények környezetbarát felújítására lehetősége van a tulajdonosoknak a kormányrendelet által meghatározott feltételeknek megfelelően pályázni, melynek köszönhetően széles körben adódnak megbízható lehetőségek a modern és biztonságos élőkörnyezet megteremtésére.

Válassza a profikat!

A Soki Plusz Kft. szakemberei sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött vállalják gyűjtőkémények környezetbarát felújítási munkálatait, építését és egyéb kéményépítéssel és korszerűsítéssel kapcsolatos megbízásokat az igények megfelelően, hogy otthona biztonságosan, gazdaságosan és korszerűen működhessen. Gyűjtőkéményekkel kapcsolatos információkért látogasson el a www.kemeny.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 0630/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
Kéménymarás

A füstölő kémények látványa, a meleget árasztó berendezések zavartalan működése manapság teljesen megszokott és természetes lehetőség, azonban sajnos napjainkban is...

Close