Kövess minket!
  
     

Kémény karbantartó technikai eszközök

Kémény karbantartó technikai eszközök
2014, március 26.

A modern technikai vívmányoknak köszönhetően a kémény technika területén dolgozóknak olyan eszközökkel bővült kelléktáruk, melyek nagyban megkönnyítik mindennapi munkájukat és kémény tulajdonosának életét.

Azoknak, akik ebben az ágban dolgoznak, érdemes befektetniük új eszközökbe. Ha fejleszti vállalkozása kelléktárát, sikeresebben veheti fel a versenytársaival, így hatékonyabban szerepelhet a piacon.

Ez miért hasznos az Ön számára?

Ha vállalkozása olyan szolgáltatásokat nyújt, melyek nem általánosak, azaz versenytársai nem kínálnak hasonló lehetőségeket, akkor leendő ügyfelei Önt választják. Ebben az esetben nő a forgalma, nagyobb nyereséghez jut, ami megtéríti befektetését.

Milyen eszközöket érdemes beszereznie, hogy profi munkát végezhessen?

1.       Nyomásmérő készülék

Ezen készülék segítségével megmérheti a kémény belsőterében jelenlevő nyomást. A kapott értékkel, beazonosítja, hogy a kémény megfelelően szellőzik és működés közben szelel-e. Ha az érték a megfelelő tartományban van, megkíméli magát a fölösleges munkától.

2.       Füstgáz-elemző műszer

Ez a műszer több technikai eszköz megfelelő működésének azonosítására is szolgál. Alkalmas szellőztető-, tüzelő- és klímaberendezések ellenőrzésére. A készülék segítségével pontos adatokat kaphat arra vonatkozólag, hogy a szerkezetekben áramló levegőben, a különböző gázok milyen arányban és mennyiségben fordulnak elő.

Mérhető gázok:

  • CO2
  • CO
  • O2
  • Ezeken túl alkalmas a füstgáz hőmérsékletének mérésére is.

Modernizálja vállalkozását, szerezzen be modern technikai eszközöket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemenyepites.com-atepites
Tetőjárdák kiépítése

Ahhoz, hogy kéményeinket megfelelően karbantarthassák a szakemberek, fontos, hogy biztonsággal megközelíthetővé tegyük a számukra. Sajnos nem tudhatjuk, hogy eszközünk mikor...

Close