Kövess minket!
  
     

Kéménymagasítás

Kéménymagasítás
2014, március 17.

Évszázadok óta hozzátartozik a települések látképéhez a füstölő kémények látványa, azonban napjainkban az építészet is meghatározó fejlődéseken ment keresztül a technológiai újításoknak köszönhetően a megnövekedett modern igényeket kiszolgálva. A kémények alapvető funkció közé tartozik a füstgázok kivezetése a szabadba, a megfelelő levegő biztosítása és bevezetése a tüzelőberendezésbe, valamint a helyiségbe egyaránt. A nem megfelelően működő kémény az épület szempontjából ugyanolyan veszélyes lehet, mint az emberi egészségre.

Költséghatékony és biztonságos megoldás

A kéménymagasítás egy olyan költséghatékony átalakítási folyamat, mely nem csupán a biztonságot szolgálja, de biztosítja a tüzelőrendszer megfelelő működését is. Szükségességét több különböző helyzet indokolhatja:

  • Minden tüzelőberendezés meghatározott magasságú kéményt igényel az optimális működéshez és az ideális hatékonyság eléréséhez. A megfelelő huzat elérése érdekében szükségessé válik a kéménymagasítás, így elkerülhető a visszaáramlás, ami súlyos következményekkel járhat.
  • A rohamos tempóban történő építkezések következtében előfordul, hogy magasabb épület épül egy már létező ingatlan köré, amely esetben a kémény zavartalan és biztonságos üzemelése érdekében az építtető köteles gondoskodni a környező épületek kéménymagasításáról.
  • Abban az esetben, ha például fa áll vagy épület helyezkedik el egy adott ingatlan kéményének közelében, amely mellet légörvénybe kerülhet és a huzat ellen dolgozik, gyors és gazdaságos megoldás a kéménymagasítás.

Az ilyen és hasonló esetekben mindenképpen kérje szakértő tanácsát, aki a megfelelő felmérés után rövid időn belül orvosolja ezt a problémát!

Válassza a profikat!

A kémény.hu széles szolgáltatási körrel áll minden leendő ügyfele rendelkezésére, hogy zavartalanul és biztonságosan működő rendszerek lássák el országszerte a feladatukat. Szakembereink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden igényt kielégítő módon vállalják a kéménymagasítási megbízásokat, melyről bővebb tájékoztatást a www.kemeny.hu weboldalon talál, valamint kollégáink pontos információkkal szolgálnak a 06-30/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Forduljon hozzánk bizalommal és szakértőink mindenben állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
Minden, ami kémény!

Legyen szó új vagy már régóta üzemelő kéményről, ha szükség van profi szakemberek munkájára, jó helyen jár! A kemeny.hu sok...

Close