Kövess minket!
  
     

Kéménymarás

Kéménymarás
2014, április 23.

A füstölő kémények látványa, a meleget árasztó berendezések zavartalan működése manapság teljesen megszokott és természetes lehetőség, azonban sajnos napjainkban is gyakran előfordulnak gondatlanságból vagy a megfelelő karbantartás hiányából fakadó balesetek, mérgezések és egyéb súlyos események. A karbantartási folyamatok egyik alapvető eleme a kéménybélés bizonyos időközönkénti cseréje, melynek elsődleges célja, hogy a lecsapódó párával szemben megóvja a kémény állapotát és esztétikus megjelenését, azonban a megfelelő védelmet biztosító kéménybéléshez minden szükséges körülményt meg kell teremteni.

Mire szolgál a kéménymarás?

A kéménymarás elsődlegesen a kémény belső szerkezetének tágítását és bővítését segíti elő, melyet követően a kémény béléscsövezésének munkálatai könnyedén és akadálymentesen elvégezhetővé válnak. A megfelelő méretű béléscső behelyezéséhez gyakran szükséges tágítani a kéményeket az azonos méret eléréséhez, amihez egy speciális kéménymaró berendezés áll a szakemberek rendelkezésére. Az eljárás egy igen praktikus és gazdaságos lehetőséget kínál a tulajdonosok számára, hiszen a kéménymarás a kémény felbontása nélkül elvégezhető, valamint a külső falazás és a csempeburkolat sem sérül meg. Ennek köszönhetően a szerkezet megőrzi a szilárdságát és a minőségét, valamint nem igényel esztétikai utómunkálatokat a karbantartás és ezzel elkerülhetőek a súlyos anyagi kiadások is. A kéménymarás a tüzelőberendezés fajtájától függetlenül elvégezhető, azonban kifejezetten fontos lehet a kályhák, kandallók és zárt tüzelőrendszerű berendezések esetében, amely egy hosszú távú és biztonságot nyújtó befektetést jelent a tulajdonosoknak.

Válassza a profikat!

Cégünk változatos és sokoldalú szolgáltatási körrel áll minden meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére, hogy zavartalanul és biztonságosan működő rendszerek lássák el országszerte a feladatukat. Szakembereink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden szükséget kielégítő módon vállalják a kéménymarási munkálatok kifogástalan elvégzését a kéménybélési munkálatokat megelőzően, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.kemeny.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 06-30/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kémény építés házilag

Sokan vannak, akik gyakorlott ezermesterként saját kezűleg állnak neki házuk építésének. Megkérnek pár barátot és már kezdik is a munkát,...

Close