Kövess minket!
  
     

Minden, ami kémény!

Minden, ami kémény!
2014, február 28.

Legyen szó új vagy már régóta üzemelő kéményről, ha szükség van profi szakemberek munkájára, jó helyen jár! A kemeny.hu sok éves tapasztalatával, valamint az összes használatban lévő kémény technológiájának ismeretével, megbízható szolgálatot nyújt, bármilyen munkálatról is legyen szó.

 Ahogy azt már említettük, széles körű szakmai háttérrel rendelkezünk, éppen ezért nem csak az adott kémény működését ismerjük, hanem annak kezelését is minden szinten. Ebből adódóan könnyedén elhárítunk minden felmerülő problémát, ami csak egy ilyen rendszerben felmerülhet.

De kezdjük az elején!

Cégünk vállalja, legyen szó már meglévő vagy újonnan létrehozni kívánt kéményének teljes körű szakmai tanácsadást. Miről is van szó? Annak függvényében, hogy milyen munkálatról is van szó, szakembereinek, előzetes egyeztetés alapján, a helyszínen felmérést végeznek, így egy teljes képet tudnak kialakítani az adott helyzetről és adott problémára megtalálják az ideális megoldást. Azon kívül, hogy az adott munkafolyamatok kapcsán minden információval ellátjuk, külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megbízó minden kérdését megválaszoljuk, és szakmai tanácsokkal lássuk el a biztonságos és megfelelő működtetésről.

Kivitelezés

Attól függően, hogy mik az igények, a kemeny.hu szolgáltatásaiba, a tejes kivitelezés is beletartozik. Akár új, akár meglévő kémény komplett cseréjéről legyen is szó. A munka során tervet készítünk a kivitelezésről, hogy megfelelő módon alakítsuk ki a leendő kéményrendszert. Mindez azért is rendkívül fontos, mivel egy rosszul megtervezett rendszer, már önmagában is rengeteg problémát okozhat, vagy akár életveszélyt is jelenthet. Munkánk során elsődleges szempont, a megbízható, biztonságos és pontos munkavégzés, ezt a nézőpontot pedig a munkálat teljes időtartalmában szem előtt tartjuk.

Meglévő kémény átalakítása (bélelés, marás)

Amennyiben meglévő kéménye, nem szorul teljes átalakításra, csak az évek során elhasználódott, így egy kis javításra szorul, a kemeny.hu a legjobb választás az Ön számára!

A bélelés során, szakembereink kicserélik, a már megöregedett belső bélést egy újjal. Ennek az a nagy előnye, hogy a ma használt bélelő csövek, sokkal strapabíróbbak, több ideig képesek ellenállni az igénybevételnek, így egy tartós biztonságos rendszert építhetünk ki otthonában.
Marásra, abban az esetben kerül sor, ha a kémény járata túl szűk, ilyen esetben profi eszközök segítségével megnagyobbítják a belső teret, így biztonsággal elhelyezhető az új rendszer.

Ha szeretné otthonát megbízható kezekre bízni, válasszon minket, a kemeny.hu-t! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 30-300-4167-es telefonszámon vagy az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemenyepiter.com - fenntartas - 1
Biztonságos kémények

Ahhoz, hogy otthonunk biztonságos környezet legyen, létfontosságú, hogy kéményünket rendszeresen ellenőriztessük szakemberekkel. Rendeleti szinten évente egyszer kötelező ezt megtenni, de...

Close