Kövess minket!
  
     

Schiedel kémények: Minőség és innováció

Schiedel kémények: Minőség és innováció
2014, december 11.

A mai modern építőipari lehetőségek számtalan innovatív és hosszú távon is tartós megoldást kínálnak a befektetők és tulajdonosok részére, legyen szó új ingatlanok építéséről, vagy már meglévő épületek, épület részek felújításáról, modernizálásáról. A környezettudatos és gazdaságosan működtethető épületek kivitelezése során a modern és strapabíró kéményrendszerek elengedhetetlenek, melynek következtében számos innováció közül választhatnak az érdeklődők.

A Schiedel kémények

A széles piaci kínálatban számos gyártó és kivitelező kínálja termékeit és szolgáltatásait kéményépítéssel és karbantartással kapcsolatban, melyek között a Schiedel márka már hosszú évtizedek óta egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A Schiedel kéményrendszerek napjainkban széles körben elterjedt és alkalmazott építőipari megoldások, melyek népszerűségüket számtalan előnyüknek, minőségüknek és az innovációknak köszönhetik.

  • Új és már meglévő épületek esetében is alkalmazhatóak a különféle konstrukciók.
  • Fűtéskorszerűsítés során számos rendszerhez tökéletesen illeszthető, például kandalló beépítés, kazáncsere, stb.
  • A Schiedel kéményrendszerek és elemek jelentősen hozzájárulnak a különféle berendezések energiahatékony működtetéséhez.
  • Környezettudatosan működtethető rendszer, amely a mai korlátlan energiafelhasználás és közüzemi költségnövekedés mellett elengedhetetlen szempont számos háztartásban.
  • A mai korszerű biztonsági feltételeknek és elvárásoknak maximálisan megfelelnek a Schiedel kémények, melynek következtében biztonságban tudhatja szeretteit és ingóságait egyaránt.
  • Megjelenésükben maximálisan alkalmazkodnak a mai modern design elvárásokhoz és minden épülettípus esetében tökéletesen illeszkednek a környezethez.

A minőségi Schiedel kéményrendszer kiválasztásához és kivitelezéséhez forduljon profi szakértőkhöz, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott!

Válassza a profikat!

A Soki Plusz Kft. változatos és sokoldalú szolgáltatási körrel áll minden meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére, hogy zavartalanul és biztonságosan működő rendszerek lássák el országszerte a feladatukat. Szakembereink sok éves tapasztalatuknak köszönhetően minden szükséget kielégítő módon vállalják Schiedel kémények kivitelezését, valamint a felmérésben és egyéb szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.kemeny.hu weboldalunkat, továbbá egyéb információkért keressen minket bizalommal a 06-30/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
Gyűjtőkémények környezetbarát felújítása

Napjainkban a magáningatlanok és a társasházak esetében kiemelten fontos problémát jelent az állapotromlás, amely nem csupán esztétikailag rontja az épületek...

Close