Kövess minket!
  
     

Tetőjárdák kiépítése

Tetőjárdák kiépítése
2014, március 26.

Ahhoz, hogy kéményeinket megfelelően karbantarthassák a szakemberek, fontos, hogy biztonsággal megközelíthetővé tegyük a számukra. Sajnos nem tudhatjuk, hogy eszközünk mikor romlik el, és bár nyáron könnyebb a közlekedés és a munkák lebonyolítása a tetőn, azonban tél-víz idején rendkívül nagy nehézséget jelenthet a kémény megközelítése.

Azonban ha beüt a gond, meg kell oldani sürgősen, télen ez különösen igaz, hiszen fűtőrendszerünket aktívan használjuk, így nem tehetjük meg, hogy pár nap erejéig lezárjuk az egész rendszert.

Mivel könnyíthetjük a kéményseprők és más e területen dolgozók munkáját és saját életünket?

Szereltessünk tetőjárdát házunkra!

Ma már rendkívül kedvező áron szereltethetjük fel otthonunkat ezzel a praktikus eszközzel, mely megkönnyíti a tetőn való mozgást, illetve az alkalmankénti munkafolyamatokat. A járórácsból és tartószerkezetből álló eszköz bármilyen típusú tetőre felszerelhető. A tetőjárdák ma már különböző színekben is elérhető, így minden tetővel kompatibilis és esztétikus végeredményt érhetünk el. További lehetőséget jelent a korlátok felszerelése, mely tovább fokozza a biztonságot.

Ezen eszközök felszereltetése kifejezetten azoknál az épületeknél hasznos, melyek már a régi építésűek, illetve ha társasházakról vagy panel épületekről beszélünk.

Első a biztonság, szereltessen otthonára tetőjárdát a biztonságos karbantartási és átépítési munkák érdekében.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kemeny.hu
Kéménymagasítás

Évszázadok óta hozzátartozik a települések látképéhez a füstölő kémények látványa, azonban napjainkban az építészet is meghatározó fejlődéseken ment keresztül a...

Close